top of page
  • Foto van schrijverLeon

Flink customizen in OlliOlli World

Vandaag onthulden Private Division en Roll7 dat OlliOlli World vreemde en grappige aanpassing toevoegt. OlliOlli World is het aankomende actie-platform-skateboardspel dat deze winter digitaal op Xbox Series X|S en Xbox One rolt.

In deze gloednieuwe aanpassingsvideo introduceert co-CEO Simon Bennett de aanpasbare personages van OlliOlli World. Het spel laat spelers zijn wie ze maar willen zijn: Lichaamstype, huidskleur en haar zijn aanpasbaar en spelers kunnen hun individuele houdingen en skatetrucs bepalen om verder uitdrukking te geven aan hun persoonlijkheid.


Spelers kunnen hun look perfectioneren door kleding en accessoires te combineren uit een gigantisch aanbod aan stijlen en uitrusting: Skaters kunnen in OlliOlli World kiezen voor slippers die passen bij hun camouflagejas of voor een superstijlvolle "Face Melter"-zonnebril met een chique retro pelsjagershoed. Of gewoon een modieuze roomijshaarstijl. Honderden aanpassingsmogelijkheden laten spelers hun individualisme volledig tot uitdrukking brengen!


Wees wie je wilt zijn in de levendige en bruisende wereld van Radlandia deze winter!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page