top of page
  • Foto van schrijverJolina

Forza Motorsport edities, trailer en details onthuld

Turn 10 heeft in de Xbox Games Showcase een nieuwe blik geworpen op Forza Motorsport, middels een superstrakke, nieuwe trailer.

Ook werden de verschillende pre-order editions aankondigend. Forza Motorsport krijgt een Standard Edition (€79,99), Deluxe Edition (€89,99) en een Premium Edition (€99,99). De Deluxe Edition bevat de volledige game en Car Pass, die 30 auto's (één per week), toevoegt aan Forza Motorsport. De Premium Edition bevat de volledige game met vijf dagen eerder toegang, het Race Day Car Pack, Car Pass, VIP Membership en een Welcome Pack.


Voor degenen die het spel via Game Pass spelen, is de Premium Add-Ons-bundel interessant, die vijf dagen eerder toegang tot de volledige game, Race Day Car Pack, Car Pass, VIP Membership en een Welcome Pack bevat. Ben je Game Pass-abonnee? Dan kun je de Premium Add-Ons-bundel met korting oppikken!

Er werden ook meer details gedeeld over de coverauto's van Forza Motorsport met General Motors: de verbluffende Cadillac Racing V-Series, R-raceauto uit 2023 No.01 en de Chevrolet Corvette E-Ray uit 2024 zullen beschikbaar zijn voor fans om in Forza Motorsport te rijden. De release van Forza vindt plaats op 10 oktober aanstaande, op Xbox Series X|S en PC.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page