top of page
  • Foto van schrijverJolina

Functie Xbox Series X|S Share Button nu aan te passen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zit per ongeluk nog wel eens aan de Share Button, waarmee ik allerlei dingen trigger die niet de bedoeling waren. Natuurlijk, je kunt er gameclips en screen shots mee nemen, maar echt heel bewust gebruikte ik de knop niet vaak.

Maar er is goed nieuws! Xbox Insiders mochten er al even mee aan de slag, maar nu is het ook voor anderen mogelijk om de Share Button op je Xbox Series X|S controller aan te passen. Je kunt er een aantal verschillende acties aan koppelen, wanneer je de knop indrukt, dubbel indrukt of even vasthoudt.


Behalve screenshots en gameclips is de knop nu ook breder inzetbaar. Zo kun je er je volume mee regelen, naar je party gaan, achievements bekijken, naar je vriendenlijst gaan, narrator en magnifier instellen, naar enkele snelle instellingen gaan en nog veel meer.

Deze nieuwe opties komen ook beschikbaar voor de de paddles van de Elite Series 2, Xbox Adaptive Controller-ingangen, de One-Guide button van de media remote en de X1/X2-knoppen van de Xbox One Chatpad. Handig!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page