top of page
  • Foto van schrijverLeon

Ga op avontuur met My Little Pony

Outright Games kondigt, in samenwerking met Hasbro, aan dat My Little Pony voor het eerst in vijf jaar naar consoles komt met My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee. Een gloednieuwe generatie wordt zo geintroduceerd aan een van de meest langlopende entertainment franchises waarbij een gloednieuw avontuur fans de kans biedt de magische wereld van Equestria te verkennen.


De game staat gepland voor een release in de lente op Xbox One, gevolgd door een gratis upgrade voor Xbox Series X|S later in 2022.

Ontdek een nieuwe generatie pony's en hun betoverende wereld Equestria in dit gloednieuwe singleplayer avontuur. Speel als leider Sunny Starscout en help haar haar krachten terug te winnen tijdens het maken van nieuwe vrienden waaronder de dappere Zipp, creatieve Izzy, zachtaardige Hitch en zelfverzekerde Pipp terwijl ze samen het beste festival ooit proberen te organiseren! Als dat nog niet leuk genoeg is, kan je ook nog accessoires voor de pony's vrijspelen en samen spelen in minigames en de partymodus!

  • Verken een rijke en interactive wereld vol leven en avontuur.

  • Voel de magie van Equestria en ontmoet diens inwoners.

  • Geniet van vijf leuke minigames in singleplayer of met een vriendje!

  • Ontdek een gloednieuw avontuur.

Terry Malham, CEO van Outright Games: We zijn verheugd met onze sterke samenwerking met Hasbro en deze keer aan de slag te kunnen gaan met het fenomeen My Little Pony. We staan te popelen om voor het eerst in vijf jaar de magie van de franchise naar consoles en pc te brengen. De game zal gevuld zijn met elementen die het merk zo populair hebben gemaakt; plezier, kleur en vriendschap. We kunnen haast niet wachten om later dit jaar meer met iedereen te delen."

Richard Cleveland, Vice President Licensed Digital Gaming bij Hasbro: ‘’We staan te popelen om later dit jaar de vijfde generatie pony's naar consoles en pc te brengen met onze partner Outright Games. Na de succesvolle ontvangst van het nieuwe speelgoed en de film vorig jaar, kijken we uit om de nieuwe wereld van My Little Pony tot leven te brengen voor fans in de vorm van nieuwe avonturen en leuke gameplay.’


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page