• Jolina

Game Pass verliest GTA maar krijgt er tennis voor terug

Het is al weer bijna 6 maanden geleden dat Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition naar Xbox kwam. Het nieuws rondom de release kwam met de boodschap dat Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition, één van de trilogy titels, beschikbaar kwam in Xbox Game Pass.


Helaas is Rockstar behoorlijk consequent, want via de Xbox Game Pass app is duidelijk geworden dat Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition Xbox Game Pass na 6 maanden weer gaat verlaten. Dit was ook het geval met Red Dead Redemption 2 en Grand Theft Auto V, die beide ook maar enkele maanden te spelen waren via Xbox Game Pass.


Er is nog geen exacte datum bekend waarop de game de service verlaat, maar normaal gesproken wordt dit in de app weergegeven als dit binnen 2 weken het geval is. Mocht je de game nog willen (uit)spelen, dan is het verstandig om er wat vaart achter te zetten.

Er is gelukkig ook goed nieuws, al zal het voor GTA liefhebbers een kleine pleister op de wond zijn. In juli komt er een nieuwe tennisgame uit, die vanaf release beschikbaar komt in Xbox Game Pass. Het gaat om Matchpoint - Tennis Championships.


De game is ontwikkeld door Torus Games en bevat een diepgaande carrière modus, waarbij je jouw eigen pro kunt creëren maar uiteraard ook kunt kiezen tussen enkele wereldberoemde tennissers. Matchpoint - Tennis Championships biedt ook online en lokale multiplayer inclusief cross-play dus dat wordt gezellig samen een balletje slaan. De game krijgt op 7 juli een release en komt op diezelfde dag beschikbaar voor Xbox Game Pass op console en PC.


Recente blogposts

Alles weergeven