top of page
  • Foto van schrijverGlenn

StickyLock Games komt met "gamechanging" shooter.

StickyLock Games, een indie game-ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam, heeft aangekondigd dat ze een "game-changer" ontwikkelen onder de first-person shooters. Het grote ontwikkelingsdebuut van StickyLock is getiteld Histera en de volledige game staat gepland voor begin 2022.


Histera is een multiplayer first-person shooter die zich afspeelt in meerdere gesimuleerde tijdperken en momenten in de geschiedenis en in de toekomst. Het is mogelijk voor spelers om rond te rennen in hightech bepantsering om een ​​rebellenopstand te bestrijden, of rond te stampen in primitieve kleding met geïmproviseerde wapens en te vechten tegen een rivaliserende stam. Ervaar enorm verschillende omgevingen, outfits en wapens die je zullen dwingen om van tactiek en middelen te veranderen. De game bevat ook verschillende unieke, nog nooit eerder vertoonde functies, competitieve gameplay in e-sports-stijl en een geweldige level-editor-optie voor alle spelers.

Het team van StickyLock bestaat uit meer dan 40 creatieve artiesten en ontwikkelaars, die de afgelopen 2 jaar aan de nieuwe titel hebben gewerkt. "Door de nieuwste Unity DOTS en Netcode te gebruiken, kunnen we een aantal unieke functies aan deze game toevoegen", aldus hoofdontwikkelaar Mitchel Alberts.


In plaats van gewoon een game op de markt te gooien, besloot StickyLock Games om de community tijdens het ontwikkelingsproces te betrekken. Als communitylid kun je zien hoe de game zich van concept tot eindproduct ontwikkelt, suggesties doen voor verbeteringen, stemmen op nieuwe functies, meedoen aan openbare speeltests en nog veel meer!


Histera is ontwikkeld en uitgegeven door StickyLock Games en zal naar verwachting in 2022 worden uitgebracht op alle grote platforms.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page