• Jolina

Gebruik je Xbox Series S console overal met xScreen

Vandaag is het launch day voor project 'xScreen' van UPspec Gaming. De xScreen tovert je Xbox Series S console om tot een laptop-vormig aparaat, dat gemakkelijk kan worden vervoerd en waarmee je overal beschikking hebt tot de kracht van je Xbox Series S console, zolang je een stopcontact bij de hand hebt.

De xScreen sluit naadloos aan op de Xbox Series S en maakt er zo één mooi samenhangend geheel van. Er zijn geen aanvullende kabels nodig, door de geïntegreerde power en HDMI connecties. Het 11.6” 1080p 60hz IPS scherm is open en dicht te klappen, waardoor je de combinatie gemakkelijk en veilig kunt vervoeren, precies zoals bij een laptop.

Het systeem bevat geïntegreerde audio speakers en controls om het volume, helderheid en scherminstellingen aan te passen. De bevestigingen voor vergrendeling zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren om je xScreen van een persoonlijke touch te voorzien.


Via het Kickstarter project dat loopt t/m 6 augustus aanstaande kun je de xScreen met korting (afhankelijk van de Kickstarter Tier) aan te schaffen. De oorspronkelijke winkelprijs voor de periode na het Kickstarter project is vastgesteld op $249.

Iedereen die de xScreen aanschaft vanuit het Kickstarter project, ontvangt er een 'Kickstarter groene' bevestiging bij om zijn Xbox en xScreen combi te personaliseren. Daarnaast zijn er nog enkele accessoires mee te bestellen, waaronder alternatieve bevestiging, een standaard om het scherm op een veilige manier in een hogere positie te plaatsen en een op maat gemaakte draagtas voor je xScreen, Xbox Series S console, kabels en controller.

UPspec Gaming is een in Australië gevestigde start-up die zich richt op het ontwerpen en verkopen van unieke game accessoires. Het bedrijf is opgericht door twee broers die al meer dan 30 jaar samen gamen! xScreen is het eerste product van UPspec Gaming, dat al heeft aangekondigd binnenkort verschillende nieuwe producten te tonen.

Recente blogposts

Alles weergeven