top of page
  • Foto van schrijverJolina

Geen vuurwapens in Dying Light 2

Techland heeft na de update in maart ontzettend veel vragen gekregen van fans, die tijdens het wachten van alles willen weten over de game. De meest gestelde vragen zijn verzameld en in een recente video op het youtube kanaal van Dying Light 2 geeft Tymon Smektala, Lead Game Designer, antwoorden.

In deze video komt interessante informatie aan bod over de mogelijkheden om zombies van je af te houden door middel van wapens. Er zitten namelijk geen standaard vuurwapens in de game! Spelers moeten dus alle rommel die ze vinden verzamelen en tot wapens smeden om te overleven in een chaotische zombie wereld.

"There'll be plenty of ranged and melee weapons, but nothing like what you might find in a typical game of Call Of Duty: Warzone. The idea is that you're scavenging junk and throwing together what you can just to survive."

Betekent die dat er helemaal geen vuurwapens te gebruiken zijn? Nee, dat niet. Het schijnt namelijk wel mogelijk te zijn om een afstandswapen in elkaar te knutselen, maar deze wapens zijn alles behalve duurzaam.


\Een voorbeeld dat voorbij komt is het samenstellen van een shotgun, die grote schade kan aanrichten, maar slechts heel kort gebruikt kan worden. Hierdoor komt de focus veel meer op melee wapens te liggen. Dit heeft uiteraard grote impact op de game en de speelstijl die nodig is om te overleven.


Het team van Techland geeft aan dat de eerste 'Ask Me Anything' video slechts het begin is en dat er meer te verwachten valt.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page