top of page
  • Foto van schrijverLeon

Gratis Black Panther update voor Marvel's Avengers bezitters

Vandaag maakt SQUARE ENIX bekend dat Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda op 17 augustus verschijnt als gratis update voor alle bezitters van de core-game.


Naast de toevoeging van Black Panther als derde nieuwe speelbare superheld, levert de War for Wakanda-uitbreiding ook twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- en Threat Sector-missies voor solo-spelers of multiplayer en meer, waarmee dit de grootste toevoeging van nieuwe content voor Marvel’s Avengers is sinds de lancering van de game.

Op 16 augustus om 19 uur verschijnt op twitch.tv/crystaldynamics een Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream die dieper ingaat op de War for Wakanda-uitbreiding. De Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream biedt kijkers een uitgebreide blik op de uitbreiding met nieuwe trailers en informatie, en is daarmee een must-watch zijn voor fans die alles willen weten over War for Wakanda.


De War for Wakanda-uitbreiding is een aanvulling op een game die al boordevol content zit, waaronder acht andere speelbare helden, meer dan 25 uur aan campaign-content voor één speler (van de basisgame tot de uitbreiding) en eindeloze multiplayer-actie voor maximaal vier spelers. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe modes en evenementen toegevoegd en kunnen spelers hun favoriete superhelden aanpassen met tientallen outfits uit de Marvel-comics en – films.

Het verhaal van de gratis uitbreiding War for Wakanda draait om koning T'Challa, ook wel bekend als de Black Panther en de toegewijde beschermer en huidige heerser van Wakanda. Nadat T’Challa is getroffen door verraad en de daaruit voortvloeiende tragedie, vindt hij het moeilijk om zijn taken aan iemand anders toe te vertrouwen, zelfs niet aan zijn zus Shuri, terwijl hij ondertussen de bedreigingen van Wakanda het hoofd moet bieden. Wanneer de troepen van aartsvijand Klaw de veiligheid van Wakanda bedreigen, moet T'Challa de strijd aangaan om alles en iedereen te verdedigen die hem dierbaar is.


Spelers beleven het verhaal van de game en de aanvullende missies van het doorgaande Avengers Initiative in de weelderige jungles van Wakanda, een geheel nieuwe omgeving en de enige plaats op aarde waar Vibranium is te vinden. Spelers kunnen ook het koninklijke paleis verkennen dat uitkijkt op Birnin Zana, ook wel bekend als “The Golden City,” in een nieuwe Outpost die bestaat uit Shuri’s laboratorium, Zawavari’s kamers en de Wakandan War Room.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page