top of page
  • Jolina

Gratis Stranger Things DLC voor Far Cry 6

Ubisoft heeft een nieuwe cross-overmissie aangekondigd, genaamd The Vanishing. Het gaat om een nieuwe gratis cross-overmissie van Stranger Things, die vanaf 24 maart beschikbaar is voor alle spelers van Far Cry 6.


Met The Vanishing krijgen Far Cry-spelers voor het eerst een stealth-horror-survival gameplay-ervaring, met mysterieuze personages, nieuwe uitrusting, en nieuwe verhalen. In The Vanishing komen spelers in een verwrongen versie van Yara terecht, geïnspireerd op de Upside-Down, waar Yaranen verdwijnen, en niemand veilig is – zelfs Chorizo niet.


Spelers kunnen op Stranger Things geïnspireerde locaties verkennen, zoals een verborgen bunker en een verlaten laboratorium. Dani's missie – met nieuwe skins voor een vlammenwerper en een shotgun – is om op zoek te gaan naar Chorizo en uit te zoeken wat er met de ontvoerde Yaranen is gebeurd.

Daarnaast is Far Cry 6 dit weekend gratis te spelen voor iedereen. Deze Free Weekend periode loopt van 24 tot en met 27 maart aanstaande.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page