top of page
  • Foto van schrijverLeon

Gratis update voor The Crew 2

The Crew 2 Season 3 Episode 1: US Speed Tour East is nu gratis beschikbaar voor alle spelers.

Season 3 Episode 1: US Speed Tour East verwelkomt spelers tot de grootste tour ooit langs de gehele oostkust van de Verenigde Staten. Elke week ontdekken spelers een nieuwe race naar een andere stad waarin ook speciale events onderweg plaatsvinden. In totaal zijn er 16 events beschikbaar door de episode heen.

Tevens brengt Season 3 Episode 1 ook nieuwe verbeteringen naar The Crew 2. De LIVE Summit is verbeterd met een nieuwe user interface, een competitiesysteem met meer beloningen en de toelating van Star level-spelers. Het nieuwe seizoen bevat ook grote updates om de quality-of-life te verbeteren, zoals een verandering in het scoresysteem in Stunt Mode, een optie om Performance Parts van voertuig naar voertuig te brengen en verbeteringen aan de plaatsing van checkpoints.

Episode 1: US Speed Tour East bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen, zoals de Porsche 911 Carrera Turbo Pulse Performance Ed. (Touring Car), de Pontiac GTO The Judge Sparrow Competition Ed. (Rally Raid) en de KTM XBOW-R Spear Racing Ed. (Alpha Grand Prix).


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page