top of page
  • Foto van schrijverLeon

Greedfall komt met verbeterde versie op Series X|S

GreedFall, de geliefde Fantasy RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive verschijnt samen met de nieuwe Gold Edition op 30 juni met verbeterde 4K UHD beelden, snelle laadtijden en verbeterde prestaties op Xbox Series X|S! De Gold Edition komt inclusief de basisgame en nieuwe uitbreidingen: The De Vespe Conspiracy.


Deze uitbreiding brengt een gloednieuw avontuur naar console- en pc-spelers binnen de onbekende gebieden van Teer Fradee. Nieuwe vijanden, gear en een uitgebreid verhaal dat verder borduurt op het bekroonde verhaal uit GreedFall.

Zet je eerste stappen in een nieuwe wereld en bepaal de uitkomst. Maak vrienden, verraad ze of bedrieg complete facties. Maak deel uit van een levende, evoluerende wereld en voltooi verschillende objectives en quests.

The De Vespe Conspiracy breidt het verhaal van de geliefde GreedFall wereld uit en laat je kennis maken met een eerder onbekend gedeelte van Teer Fradee. Navigeer door een doolhof aan leugens, manipulaties en geheimen en ontrafel een geniepige samenzwering die machtsverhoudingen dreigt te verstoren. Verken een onbetreden regio van het eiland, ga het gevecht aan met vreemde nieuwe wezens en upgrade je uitrusting en neem het tijdens je zoektocht naar de waarheid op tegen een kwaadaardige nieuwe groepering.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page