top of page
  • Foto van schrijverLeon

Griezelgame Hotel Transylvania aangekondigd voor Halloween

De toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment Outright Games is verheugd om ‘Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures’ aan te kondigen, in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products. Deze gloednieuwe videogame bevat een groot aantal favoriete personages uit de populaire animatiefilmfranchise en zal deze Halloween uitkomen op Xbox.


Dit 3D-platformavontuur neemt spelers mee op een sprookjesreis, waarbij ze de controle hebben over hun favoriete personages, terwijl de game klassieke verhalen opnieuw verbeeldt, zoals 'Roodkapje' en 'De nieuwe kleren van de keizer'.

Hotel Transylvania is één van de meest succesvolle originele filmfranchises van Sony Pictures Animation tot nu toe, waarbij de eerste drie films een gezamenlijke box office van meer dan $1,3 miljard behaalden. De aanstaande laatste film in de serie, Hotel Transylvania: Transformania, wordt deze zomer uitgebracht.


"We zijn zo blij om dit Halloween-seizoen terug te keren naar Hotel Transylvania voor nog een eng en leuk avontuur", aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn verheugd ons eigen unieke verhaal in deze ongelooflijke wereld te kunnen verbinden en klassieke sprookjes opnieuw te kunnen vertellen met behulp van de excentrieke personages uit de franchise. We zullen de komende maanden nog veel meer over deze game onthullen, dus blijf op de hoogte."


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page