top of page
  • Foto van schrijverJolina

Grote veranderingen voor F1 2022

De nieuwe F1 game F1 2022, die later die jaar moet verschijnen, krijgt volgens bron Xfire behoorlijk wat wijzigingen ten opzichte van zijn voorganger F1 2021.

Twee van de grootste veranderingen voor F1 2022 dit jaar zijn de verwijdering van de story mode en de toevoeging van een nieuwe spelerhub genaamd 'F1 LIFE'. Ondanks de verwijdering van de story mode, blijft de carrièremodus wel in de game. Interessant genoeg beweren bronnen dat de story mode wel terugkomt in F1 2023. De reden voor het weglaten van de story mode in F1 2022, schijnt tijdgebrek te zijn tijdens de ontwikkeling van het spel.


F1 LIFE geeft spelers een kijkje achter de schermen van het leven van echte Formule 1-coureurs, waarbij spelers verschillende luxe items kunnen kopen en verzamelen, zoals dure horloges en designerbrillen. Daarnaast brengt F1 2022 de introductie van supercars. Je kunt deze supercars niet alleen zelf verzamelen en besturen, maar je kunt ook online racen tegen de supercars van andere spelers op de 23 circuits van de game.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page