top of page
  • Foto van schrijverLeon

Hades komt naar Game Pass en krijgt fysieke editie

Private Division en Supergiant Games hebben een partnerschap aangekondigd om op 13 augustus 2021 een fysieke editie van Hades uit te brengen voor de Xbox Series X- en Xbox One-consoles. Hades is een roguelike dungeon crawler waarin spelers zich door de verraderlijke onderwereld uit de Griekse mythologie een weg naar de vrijheid moeten vechten.


Hades, winnaar van meer dan 50 Game of the Year-awards en beloond met indrukwekkende scores op Metacritic* (93) en OpenCritic** (94), is binnenkort voor het eerst beschikbaar voor PlayStation- en Xbox-consoles van de vorige en de volgende generatie.

“Wij zijn enorme fans van Supergiant en elke game die ze hebben uitgebracht, omdat het een onafhankelijke ontwikkelaar is met ontzettend veel talent: precies het type ontwikkelaar waar wij bij Private Division graag een partnerschap mee aangaan,” zei Michael Worosz, Executive Vice President en hoofd van Private Division. “Het is daarom erg spannend om te helpen Hades tijdig in de winkels te krijgen, naast de digitale release op consoles. Hades heeft al hoge ogen gegooid bij de pers, en nu zijn we blij dat we PlayStation- en Xbox-spelers de kans kunnen bieden om een prachtig verpakt exemplaar van deze ongelofelijke game in handen te krijgen.”


De winkelversie van Hades is perfect voor verzamelaars, want deze editie bevat bonusvoorwerpen zoals een code die kan worden ingewisseld voor een digitale download van de Hades Original Soundtrack. Deze soundtrack omvat twee en een half uur aan muziek door de bekroonde componist Darren Korb, met vocalen van Ashley Barrett. Bovendien bevatten de fysieke exemplaren een handboek met levendige tekeningen van de verschillende bewoners van Hades, van de hand van Jen Zee, de met een BAFTA Award bekroonde art director van Supergiant Games. Tot slot heeft de eerste oplage van de fysieke versies voor Xbox een unieke cover met opvallende details van metaalfolie in de afbeelding, perfect voor wie een uniek stuk wil toevoegen aan zijn of haar gameverzameling.

“We zijn omvergeblazen door de reacties op Hades en kunnen niet wachten om de game naar al onze fans op Xbox over de hele wereld te brengen," aldus Amir Rao, Studio Director bij Supergiant Games. “We zijn enthousiast over onze samenwerking met het team bij Private Division voor de winkelrelease, zodat we met Hades een nieuw publiek kunnen bereiken."


Als je Hades op Xbox Series X|S speelt, levert dat een technische boost op, waarbij alle actie in 4K en met een beoogde 60 fps in beeld wordt gebracht. De Xbox One versies van de game draaien op 1080p bij een beoogde 60 fps. De Xbox-versies van Hades ondersteunen Smart Delivery, waardoor je toegang hebt tot zowel de Xbox One-versie als de Xbox Series X|S-versie.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page