top of page
  • Foto van schrijverJolina

Halo Infinite co-op mode weer uitgesteld

De teleurstelling onder de fans was groot toen de eerste berichten kwamen dat Halo Infinite zou uitkomen zonder co-op campaign. Al sinds 2001 heeft zo ongeveer elke Halo titel deze gamemode gehad en het is met reden een fan favorite.


Er werd door 343 industries beloofd dat deze game mode zeker zou komen met een geplande periode in maart 2022, samen met de start van Season 2, zo'n drie maanden na release.

Nu heeft 343 Industries echter laten weten dat de co-op campaign weer wordt uitgesteld. De reden is dat het het implementeren van co-op gameplay in Halo Infinite een stuk moeilijker blijkt dan ze hadden verwacht, mede doordat Halo Infinite een open wereld heeft. Er is meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat de functie vlekkeloos werkt op zowel de Xbox One en Xbox Series X|S als de pc.


De prioriteiten van 343 Industries zijn inmiddels duidelijk vastgesteld en gedeeld. Er wordt eerst gewerkt aan diverse problemen die tot negatieve spelervaringen leiden, voordat Season 2 wordt afgerond. Daarna wordt de prioriteit verlegd naar de campaign co-op en forge, hoewel deze processen deels parallel verlopen. Season 2 moet nog steeds begin mei uitkomen en heeft de titel Lone Wolves meegekregen.

Er wordt naar gestreefd om later in Season 2 de campaign co-op klaar te hebben, maar een exacte releasedatum wordt nog niet gegeven. We wachten dus braaf nog even af.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page