• Glenn

Hell Let Loose marcheert naar console

Black Matter's meeslepende online strategische shooter uit de Tweede Wereldoorlog staat volgende maand gepland voor epische Europese oorlogstheaters op Xbox Series X|S. Pre-orders op Xbox zijn vanaf vandaag beschikbaar.

Team17 en Black Matter hebben vandaag aangekondigd dat Hell Let Loose, de strategische squadronshooter 50 vs. 50 uit de Tweede Wereldoorlog, op 5 oktober op PlayStation 5 en Xbox Series X|S verschijnt. De game, die deze zomer voor het eerst op pc werd gelanceerd, zal cross-play-functionaliteit bieden tussen de twee consoleplatforms en een authentieke en meeslepende frontlinie-ervaring van het Westelijk Front implementeren op tien kaarten en twee onderscheidende spelmodi: Offensive en Warfare. Pre-orders voor Hell Let Loose op Xbox Series X|S zijn vandaag geopend vanaf 18.00 uur BST (10.00 uur PDT, 13.00 uur BST, 19.00 uur CST).

Hell Let Loose belangrijkste kenmerken
  • De wreedheid van de oorlog in Europa: Hell Let Loose toont de veldslagen van het westelijk front in twee verschillende modi, Offensive en Warfare.

  • Authentieke strategische gameplay: elke kant van 50 spelers is onderverdeeld in pantser, infanterie en verkenning, geleid door officieren met een directe lijn naar een algemene speler-commandant die de stroom van het spel bepaalt.

  • Unieke metagame: uitgebreide gevechten verschansen deelnemers in de getijde-achtige beweging van de frontlinie die Hell Let Loose's realtime strategie-geïnspireerde metagame opbouwt.

  • Een rol spelen: er zijn veertien rollen beschikbaar voor spelers om te ervaren, van ingenieurs en sluipschutters, commandanten en tankbemanningsleden, medici en ondersteuning; spelen allemaal een rol in de oorlogsinspanning.

Degenen die Hell Let Loose pre-orderen op Xbox Series X|S, ontvangen cosmetische downloadbare content van The Silver Vanguard. De kaarten van het oostfront van Stalingrad en Koersk, samen met de Sovjet-troepen, die momenteel beschikbaar zijn om te spelen in de pc-versie, zullen deze winter worden geïntroduceerd in de consoleversies als onderdeel van een gratis update na de lancering.


Om op de hoogte te blijven van alle informatie over Hell Let Loose, vind je ons op Facebook, Twitter en de officiële Discord-server.


Recente blogposts

Alles weergeven