top of page
  • Foto van schrijverLeon

Het is vroeg kerst in We Were Here Together

Geniet van kerst tijdens je zomervakantie! Total Mayhem Games heeft een extra vrolijke puzzel uitgebracht waar iedereen van kan genieten in de asymmetrische puzzel coop: We Were Here Together! En als we iedereen zeggen, bedoelen we IEDEREEN, aangezien de game vandaag net een demo heeft gelanceerd op Xbox inclusief de extra kerstpuzzel.


In Australië begint Kerstmis aan het begin van de zomervakantie. Een raadselachtig feit, en toch een geweldige gelegenheid om het in-game te vieren! Wie wil er tenslotte nog 163 dagen wachten?

Ontdek de extra vrolijke puzzel en kerstversieringen van de ontdekkingsreizigers in de We Were Here Together (demo) t/m 26 juli. Verder zal er een adventskalender worden gehost op de We

Were Here social media kanalen met een aantal kleurrijke onthullingen en prijzen... Iedereen kan genieten van de festiviteiten in- en rond het spel, het is tenslotte Kerst!


De demo verwelkomt spelers in het basiskamp van de ontdekkingsreizigers en biedt een raadselachtig avontuur voor twee. Terwijl als je je weg naar de spookachtige Castle Rock vindt om je vrienden te redden, ontvouwt zich een extra puzzel die gezellige kerstsfeer brengen.


We Were Here Together is een puzzelavontuur waarin jij en een partner moeten bewijzen dat je het kunt communiceren en samenwerken om te ontsnappen aan de spookachtige Castle Rock. Aangezien je voortgang (in de demo) word opgeslagen, kunnen degenen die hun mysterieuze expeditie willen voortzetten nu de volledige game krijgen met 50% in de store.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page