• Leon

Horrorgame In Sound Mind aangekondigd

Modus Games, in samenwerking met de populaire tekenfilmanimator Mashed en de muzikale sensatie The Living Tombstone, heeft vandaag een angstaanjagende nieuwe geanimeerde muziekvideo voor In Sound Mind uitgebracht die de gevaren laat zien die om elke hoek wachten. De video is ingesteld op het beklijvende themalied van psychiater Desmond Wales, die spelers in het spel zullen meemaken.


Vandaag werd ook aangekondigd dat om spelers de meest memorabele ervaring te geven die mogelijk is, In Sound Mind nu wordt gelanceerd op 28 september.


In Sound Mind is een first-person horrorervaring waarin spelers het opnemen tegen de onvoorspelbare gevaren die in diepe herinneringen opkomen. In Sound Mind, gemaakt door het team achter de legendarische Nightmare House 2 mod, verdraait In Sound Mind schijnbaar eenvoudige herinneringen in schokkende ontmoetingen met angstaanjagende bedreigingen, ongelooflijke scènes en een mysterieuze pratende kat voor de goede orde. Alleen de sterksten zullen lang genoeg aan hun gezond verstand vasthouden om alles te ervaren wat erin zit.


Recente blogposts

Alles weergeven