top of page
  • Foto van schrijverJolina

Hot Wheels Unleashed 2 is onderweg

Gisteren maakte een van de Game Producers van ontwikkelaar Milestone bekend dat Hot Wheels Unleashed 2 in ontwikkeling is. De game heeft de titel Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged.

Het volledige persbericht:

"Na het wereldwijde succes van het eerste hoofdstuk zijn we ongelooflijk verheugd dat we eindelijk Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged hebben aangekondigd. En laat ik beginnen met een belofte aan onze community: we hebben je opmerkingen gelezen, je streams bekeken en gezien hoe je passie voor het merk Hot Wheels in onze game losbarstte. Zet je schrap, want Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged breidt de arcade-gameplay van zijn voorganger uit en voegt nog meer spannende actie toe aan het pakket – met veel nieuwe dingen om te doen.


Dit artikel kan niet alle innovaties van de game weergeven, dus voor nu zal ik me concentreren op de drie belangrijkste elementen die je game-ervaring het meest zullen veranderen: nieuwe gameplay-mechanica, omgevingen en terreinen, en soorten voertuigen.


Nieuwe mechanica

In termen van gameplay-mechanismen zullen twee nieuwe functies de grenzen nog verder verleggen dan de eerste game, waardoor een nieuwe reeks mogelijkheden wordt geopend. Jump is een compleet nieuwe actie die je vrij kunt uitvoeren tijdens het racen. Wanneer je besluit te springen, zal je voertuig van de grond gelanceerd worden en in een luchttoestand terechtkomen. Het is de perfecte optie om tegenstanders in te halen waar er niet genoeg ruimte is binnen de grenzen van de baan. Het kan ook worden gebruikt om nieuwe snelkoppelingen te vinden of, in sommige gevallen, om nieuwe delen van de track te bereiken die anders ontoegankelijk zijn.


Door het te combineren met de boost, een van onze kernacties in Hot Wheels Unleashed, worden je besluitvormingsvaardigheden tijdens het racen verbeterd, waardoor er veel verschillende manieren zijn om hetzelfde deel van de baan te benaderen.

Lateral Dash is een andere nieuwe actie die je voertuig onmiddellijk zijwaarts beweegt, waardoor je tegenstanders aan weerszijden kunt tegenkomen. Door te sprinten daag je andere spelers uit, niet alleen door snel en netjes te rijden, maar ook door ze van de baan te laten crashen.


Het stelt je ook in staat om onverwachte reddingen uit te voeren en vallen te voorkomen, zelfs als alles verloren lijkt. Deze gloednieuwe manoeuvres vol actie voegen een compleet nieuwe dimensie toe aan je races, waardoor ze unieker, onvoorspelbaarder en meeslepender worden."


Hot Wheels Unleashed 2 - Tubrocharged komt uit op 19 oktober 2023.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page