top of page
  • Foto van schrijverLeon

Human: Fall Flat viert vijfjarig jubileum

Vandaag zijn No Brakes Games en Curve Digital verheugd om vijf jaar van de leuke en eigenzinnige physics-platformgame Human: Fall Flat te vieren, aangezien er meer dan 30 miljoen exemplaren van de game zijn verzonden.

Het team is ook verheugd om aan te kondigen dat het nieuwste laboratorium van Human: Fall Flat deze zomer zal worden uitgebracht. Laboratorium, gecreëerd door 'Buler', de winnaar van de Fantastic Machines-competitie die $ 10.000 won voor zijn fantastische niveau, stelt spelers in staat amok te maken in een geheim laboratorium waar de krachten van de natuurkunde krachtige speelgoed worden! Beheers de majesteit van magnetisme en de opwindende toepassing van elektriciteit in de mysterieuze berg!


Naast de lancering van het nieuwe Laboratory-level, zullen er drie nieuwe, door de community ontworpen skins beschikbaar zijn voor spelers om hun mensen op te vrolijken - de Jester, Wrestler en Painter - die de eerste van tien winnaars zijn van de recente 'Dress to Impress'-competitie. De overige zeven winnende skins worden tegen het einde van het jaar uitgebracht.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page