top of page
  • Jolina

Iconische Xbox 360 gamerpics krijgen remake

Naast de recente ontwikkelingen rondom Xbox Game Pass en cloud gaming, probeert Xbox zijn historie ook altijd een warm hart toe te dragen. Zo was de Xbox 360 een behoorlijk succesvolle console.


Veel fans zijn echter van mening dat een aantal van de iconische elementen uit eerdere Xbox periodes te weinig aandacht krijgen in de huidige generatie. Avatars zijn bijvoorbeeld best wel op de achtergrond geraakt en ook de vele iconische gamerpics uit het Xbox 360 tijdperk wekken nog steeds bij veel gamers een hoop sentiment op. Wie kent nou niet die schattige hond, of het jongetje met bivakmuts en kauwgombubbel?

Xbox haakt hier nu toch op in, door enkele iconische Xbox 360 gamerpics van een remake te voorzien, die passend is in de huidige generatie consoles. Dit kwam onder andere in een post op Reddit naar voren, waarbij de remake van de panda en het jongetje met de kauwgombubbel al werd getoond enkele dagen terug.

Nu wordt op het officiële Xbox Twitter account melding gemaakt van meerdere gamerpics, die beschikbaar zijn via je Xbox dashboard.

Deze remakes geven je in ieder geval meer creatieve opties om jezelf en je Xbox profiel een beetje Xbox 360 sentiment mee te geven.


Is dit nog niet genoeg Xbox 360 voor je? Dan kun je ook nog kiezen voor een dynamische Xbox 360 achtergrond op je console.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page