top of page
  • Foto van schrijverJolina

Infinity Ward maakt Call of Duty 2022

Activision heeft onthuld dat de nieuwe Call of Duty titel, die in 2022 uit komt, van ontwikkelaar Infinity Ward komt. Ook de nieuwe Call of Duty: Warzone ervaring komt uit hun handen.


Infinity Ward is vooral bekend door de productie van de Call of Duty Modern Warfare series en heeft daarnaast ook de leiding gehad in de ontwikkeling van Call of Duty: Ghosts en Call of Duty: Infinite Warfare.

Ook op het Twitter account van Infinity Ward wordt melding gemaakt dan 'een nieuwe generatie Call of Duty' die er aan zit te komen, met de onliner 'stay frosty'. Mogelijk geeft dit iets weg over de nieuwe setting van de game?

Voor de trouwe fans is dit natuurlijk amper nieuws te noemen, aangezien de drie ontwikkelstudio's Infinity Ward, Sledgehammer Games en Treyarch stuivertje wisselen in de nieuwe, jaarlijkse Call of Duty titels. Aangezien Sledgehammer afgelopen jaar Call of Duty: Vanguard afleverde en Treyarch in 2020 met Black Ops: Cold War kwam, was het al bijna zo goed als zeker dat er weer een Infinity Ward productie kon worden verwacht.


De vraag is of deze jaarlijkse cyclus van deze ontwikkelstudio's zich voortzet als de overname van Activision Blizzard door Microsoft wordt afgerond.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page