top of page
  • Foto van schrijverLeon

Insurgency: Sandstorm vandaag uit voor Xbox

Insurgency: Sandstorm, de smash-hit FPS op pc, brengt zijn zenuwslopende versie van moderne militaire oorlogsvoering vandaag in zowel digitale als fysieke versie naar de Xbox One. Speel PvP of samen met een vriend in co-op, navigeer door dichte stedelijke omgevingen van het ene naar het andere doelwit en beleef de keiharde, dodelijke tactische actie die van Sandstorm een wereldwijd fenomeen maakte.

Vecht je een weg door omgevingen die door een modern conflict zijn verscheurd in diverse, intense co-op- en PvP-multiplayermodes. Lever felle, overweldigende gevechten op korte afstand, waarbij je elke kogel voelt en elke impact vreest.

Elke stap kan je laatste zijn. Wees zuinig op je munitie en beweeg tactisch door omgevingen om je team naar de overwinning te leiden. Coördineer dekkingsvuur, gebruik op voertuigen gemonteerde machinegeweren en neem deel aan zenuwslopende moderne vuurgevechten.

Insurgency: Sandstorm is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Xbox One, naast de verbeterde versie voor Xbox Series X met een resolutie van 4K en framerate van 60 FPS. In 2022 komen nog meer verbeteringen naar de versies voor Xbox Series X|S.

WINACTIE!

Wil jij een digitale code van Insurgency: Sandstorm voor jou en je maatje winnen? Doe dan nu meer aan de winactie op onze Facebook Pagina!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page