top of page
  • Jolina

Insurgency: Sandstorm verschijnt in september

Focus Home Interactive en New World Interactive kondigen met plezier aan dat Insurgency: Sandstorm op 29 september verschijnt voor Xbox One, en dat de game nu beschikbaar is voor pre-orders. De prijswinnende tactische co-op-shooter staat bekend om zijn beklemmende weergave van moderne oorlogsvoering met een focus op dodelijke korte-afstandsgevechten, snelle, objective-gerichte multiplayer-actie en intense co-op-gameplay.


Er zijn nu drie edities beschikbaar voor pre-orders

Spelers die Insurgency: Sandstorm, de Deluxe Edition of de Gold Edition pre-orderen ontvangen de Warlord Gear-set en de Peacemaker Gear-set. De Deluxe Edition omvat Insurgency: Sandstorm en de Year 1 Pass, terwijl de Gold Edition ook de Year 2 Pass omvat die in het jaar na de release verschijnt. Elke jaarpas biedt spelers 16 cosmetische sets, terwijl de Year 2 Pass goed is voor nog eens 4 instant-reward-items.

Insurgency: Sandstorm verschijnt op 29 september 2021 voorXbox One. De game biedt backwards compatibility voor Xbox Series X|S op een 4K-resolutie en 60 FPS. In 2022 krijgt de game meer next-gen-verbeteringen, inclusief support voor speciale features van de Xbox Series X|S.

Bereid je voor op de definitieve tactische co-op FPS op consoles - pre-order Insurgency: Sandstorm nu om de Warlord Gear- en Peacemaker Gear-sets te krijgen!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page