top of page
  • Foto van schrijverGlenn

Jurassic World Evolution 2 komt tot leven

Frontier Developments plc (AIM: FDEV) heeft vandaag aangekondigd dat de langverwachte simulatie van het beheer van dinosaurussenparken, Jurassic World Evolution 2, op 9 november wordt gelanceerd voor Xbox Series X|S en Xbox One. Na het daverende succes van Jurassic World Evolution, biedt het verbluffende vervolg spelers een originele Campaign-modus, uitgebreide constructie-opties, meer aanpassingsmogelijkheden en de geheel nieuwe Chaos Theory-modus waarin ze 'wat als'-scenario's uit alle vijf films in de Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment kunnen spelen.


Spelers die hun ervaring willen uitbreiden, kunnen nog meer ontdekken met de digitaal exclusieve Jurassic World Evolution 2: Deluxe Edition. Naast het basisspel ontvangen spelers drie exclusieve voertuigskins, geïnspireerd op de Dinosaur Protection Group, zes borden met voorzieningen voor gastengebouwen en vijf extra ontzagwekkende prehistorische soorten om toe te voegen aan hun Challenge- en Sandbox-modusparken, waaronder ook landdinosaurussen, maar mariene en vliegende reptielen.

Bovendien kunnen spelers vanaf vandaag overal ter wereld de game pre-orderen via de JWE2-website en een drietal spannende in-game-beloningen ontvangen om te gebruiken wanneer Jurassic World Evolution 2 uitkomt. Geïnspireerd door het spannende vervolg op Jurassic Park uit 1997, The Lost World: Jurassic Park, laat de game spelers eer bewijzen aan het bio-engineeringbedrijf van John Hammond in Challenge- en Sandbox-modi met drie voertuigskins met de iconische jungle-groene InGen kleurstelling.


Jurassic World Evolution 2 is niet langer beperkt tot de Muertes-eilanden, maar ontvouwt zich in verschillende omgevingen, variërend van dichte bossen en rotsachtige woestijnen tot zonovergoten tropen, elk met zijn eigen unieke terrein en milieu-uitdagingen. In de campagnemodus kunnen spelers zich onderdompelen in een origineel Jurassic World-verhaal na de gebeurtenissen in Jurassic World: Fallen Kingdom. Met de hulp van Claire Dearing (ingesproken door Bryce Dallas Howard) en Dr. Ian Malcolm (ingesproken door Jeff Goldblum), zullen spelers de inspanningen van de DFW (Department of Fish and Wildlife) over de continentale VS helpen leiden tot het opzetten van nieuwe faciliteiten in een verschillende locaties om wilde dinosaurussen te controleren, in stand te houden en in bedwang te houden.

Een andere opvallende toevoeging aan Jurassic World Evolution 2 is de geheel nieuwe Chaos Theory-modus. Hier kunnen spelers cruciale momenten uit de Jurassic World-filmfranchise opnieuw beleven en hun eigen stempel drukken in een reeks 'wat als'-scenario's. Of het nu gaat om het realiseren van John Hammonds droom van een operationeel Jurassic Park, het presenteren van een T. rex in het San Diego Amphitheatre, of het bouwen en runnen van hun eigen Jurassic World met de steun van iconische personages zoals Dr. Henry Wu (ingesproken door BD Wong), spelers kunnen evenementen uit hun favoriete films als nooit tevoren beleven, omdat ze aan het roer staan ​​van het beheren van nieuwe uitdagingen en het veranderen van resultaten.


Voor degenen die hun creativiteit de vrije loop willen laten, biedt de Sandbox-modus spelers alle tools die ze nodig hebben om hun ultieme Jurassic Park of Jurassic World dinosauruspark te creëren. In de Challenge-modus kunnen spelers hun managementvaardigheden echt testen in een reeks verschillende missies met oplopende moeilijkheidsgraden, in een poging om de beste parkrating in de kortst mogelijke tijd te behalen.

Jurassic World Evolution 2 bevat meer dan 75 adembenemende prehistorische soorten om te ontdekken, waaronder veelgevraagde vliegende en mariene reptielen en terugkerende gemeenschapsfavoriete dinosaurussen. Deze majestueuze soorten voelen zich levendiger dan ooit als ze het territorium beheersen en gloednieuw gedrag vertonen wanneer ze met elkaar omgaan, vechten voor dominantie en intelligent reageren op de wereld om hen heen. Door middel van bio-engineering kunnen spelers hun dinosaurussen aanpassen met gedurfde nieuwe kleuren en patronen en hun genomen veranderen om nieuwe eigenschappen te ontdekken die ze kunnen ontgrendelen terwijl ze proberen de ultieme bestemming voor het dinosauruspark te creëren.


Jurassic World Evolution 2 wordt op 9 november gelanceerd op Xbox Series X|S en Xbox One voor een adviesprijs van € 59,99 voor de standaardversie en € 69,99 voor de Digital Deluxe Edition. De game zal ook beschikbaar zijn in fysiek formaat voor Xbox Series X|S en Xbox One voor een adviesprijs van € 59,99.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page