top of page

King of Seas pre-orders en demo vanaf vandaag verkrijgbaar

Avast gij landrotten! In navolging van het recente nieuws dat de actie-RPG-game King of Seas met piratenthema op 25 mei wordt gelanceerd, zijn ontwikkelaars 3DClouds en het wereldwijde onafhankelijke gameslabel Team17 verheugd om aan te kondigen dat pre-orders voor de Nintendo Switch ™ (via de Nintendo eShop EU en VS) en Xbox One (via de Microsoft Store) -versies gaan vandaag live.


Nintendo- en Xbox-fans kunnen King of Seas ook zelf uitproberen door de gloednieuwe Nintendo Switch * en Xbox One * -demo's te downloaden, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop en Xbox Store.

Dit actievolle zeevarende avontuur vertrekt op 25 mei voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Naast de demo's van Nintendo Switch en Xbox One kunnen pc-spelers het ook opnemen tegen angstaanjagende piraten door de demo te downloaden via de Steam-pagina.


Als je het hebt gemist, kun je de onlangs uitgebrachte aankondigingstrailer bekijken.

King of Seas is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in een dodelijke, procedureel gegenereerde piratenwereld. In een woest complot vecht je om terug te krijgen wat je is afgenomen en ga je op een episch avontuur in een fantastische wereld vol veldslagen, verloren eilanden en schatten. Een universum vol geweldige personages en adembenemende missies houdt je verankerd terwijl je ernaar streeft de koning van alle piraten te worden.


Belangrijkste kenmerken

- Verhaal: een reeks speurtochten begeleidt je op je reis en ontdek de intrigerende personages van de King of Seas-wereld die je naar het volgende pad van je epische avontuur zullen leiden.

- Procedurele generatie: Duik in een weelderige, procedureel gegenereerde wereld die de verkenningsmechanismen in elke nieuwe game voortdurend vernieuwt.

- Dynamische wereld: de wereld reageert op al je acties, scheepsroutes veranderen en met elke veroverde nederzetting wordt de moeilijkheidsgraad aangepast om je constant een meer uitdagende tijd te geven.

- Kaart: Een dichte mist zorgt ervoor dat het reizen naar doelen niet vanzelfsprekend is, want zou je het plezier van het verkennen niet willen verliezen?

- Navigatiesysteem: atmosferische effecten beïnvloeden de gameplay. Vaar tijdens een storm op eigen risico, ontsnap aan de vijanden en vergeet niet om de windrichting goed in de gaten te houden om tijdens gevechten de controle te behouden. De strategie begint hier.

- Aanpassing van schepen: vijf soorten zeer aanpasbare schepen door middel van een uitrusting- en vaardigheidssysteem, net als in een echt rollenspel!

- Gevechtssysteem: niet alleen kanonschoten en nautische strategie, maar ook snelheid en spektakel, dankzij een set van meer dan 20 vaardigheden om uit te kiezen en drie takken van talenten voor elke speelstijl.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page