top of page
  • Foto van schrijverJolina

Kingdom Hearts IV is in ontwikkeling

Als onderdeel van het 20-jarige jubileum van deKINGDOM HEARTS-franchise, hebben SQUARE ENIX® en Disney onthult dat ze zijn begonnen aan de ontwikkeling van KINGDOM HEARTS IV, het nieuwste deel in de geliefde RPG-serie. Daarnaast werd een gloednieuwe mobile game aangekondigd: KINGDOM HEARTS Missing-Link.


In de aankondigingstrailer maakt Sora een triomfantelijke terugkeer met een nieuwe look en een epische nieuwe verhaallijn getiteld "Lost Master Arc". De trailer toont hoe Sora het opneemt tegen een gigantische vijand in Quadratum, een enorme stad in een prachtige, realistische wereld, zoals die nooit eerder is vertoond in de KINGDOM HEARTS-serie. Daarnaast toont de trailer beelden van Sora's beroemde metgezellen Donald en Goofy, naast de eerste verschijning van Strelitzia, een mysterieus nieuw personage dat Sora in deze vreemde nieuwe setting ontmoet.


Fans kunnen ook uitkijken naar KINGDOM HEARTS Missing-Link, een gloednieuwe game voor iOS- en Android-apparaten. Dit nieuwe avontuur laat spelers in zowel het rijk van Scala ad Caelum als in de echte wereld tegen de Heartless strijden en een nieuw, origineel verhaal ontdekken. Een gesloten betatest is gepland voor 2022*.

We vinden het geweldig om de 20e verjaardag van de serie te vieren met de aankondiging van twee nieuwe KINGDOM HEARTS-titels,” zei Ichiro Hazama, brand manager van de KINGDOM HEARTS-serie, “We willen de fans graag bedanken voor hun support door de jaren heen, en we kunnen niet wachten tot ze zullen ervaren wat de toekomst voor Sora in petto heeft.” “Als originele, unieke Disney-videogameheld is Sora geliefd bij zowel ons team als fans van over de hele wereld. We zijn vereerd dat we al twintig jaar met Tetsuya Nomura en zijn team mogen samenwerken aan deze originele verhalen over ontdekkingen, moed en vriendschap", aldus Nana Gadd, directeur van Walt Disney Games. "Deze glimp van Sora's volgende avontuur is nog maar het begin - we kunnen niet wachten tot de tijd rijp is om meer te laten zien."


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page