• Leon

Kunstwerken gemaakt voor NieR Replicant

SQUARE ENIX heeft een digitale art gallery geopend met 11 creatieve, werken die door internationale kunstenaars zijn gemaakt om de lancering van NieR Replicant ver.1.22474487139… en de elfde verjaardag van de NieR-franchise te vieren. Hieronder de lijst met alle deelnemende kunstenaars.

Elk werk in de galerij toont de unieke stijl van elke respectievelijke artiest en is een eerbetoon aan de iconische helden van de NieR-serie, die geliefd is bij miljoenen gamers van over de hele wereld. De kunstwerken vangen de eclectische sfeer en melancholische thema's van NieR in een eigentijdse stijl, en worden tentoongesteld in een speciaal gedeelte van de officiële NieR-website: http://www.niergame.com/artgallery

Deze online-tentoonstelling komt voort uit een samenwerking tussen SQUARE ENIX en de French Paper Gallery, een online galerie die is gespecialiseerd in screen prints en popcultuur, muziek en straatkunst. De French Paper Art Club werkt met officiële licenties en geeft opdracht aan kunstenaars van over de hele wereld over belangrijke thema's uit videogames, films en strips.

Recente blogposts

Alles weergeven