top of page
  • Foto van schrijverLeon

Laatste The Elder Scrolls Online DLC onthuld

Tijdens het "Gates of Oblivion" Global Year-event, heeft Bethesda we de laatste DLC onthuld in de campagne van 2021, The Elder Scrolls Online: Deadlands. De nieuwe DLC komt op 16 november voor alle Xbox Series X|S en Xbox One-spelers.

Degenen die The Elder Scrolls IV: Oblivion hebben gespeeld, zullen Deadlands gedeeltelijk herkennen. The Burn is een gebied met gesmolten rivieren, met vlammende beesten en hoge metalen torenspitsen. En spelers kunnen zich wagen in een nieuwe zone van de Deadlands genaamd 'The Sever', een regio met hevige stormen en woeste winden die nog nooit eerder vertoond werd in een Elder Scrolls game. Ten slotte kan zelfs een Daedrische prins de laatste regio van de Deadlands niet temmen. Fargrave is een van de grootste steden in The Elder Scrolls Online. Het is een mystieke woestijnmetropool, overdekt door een enorm skelet. Het is een stad waar spelers kunnen craften, kopen en verkopen terwijl ze op reis zijn tussen realms. Vraag jezelf één ding af voordat je deze metropool bezoekt: wat is waardevol voor diegenen die niet hoeven te eten, drinken of rusten?

Sinds 2014 hebben meer dan 19 miljoen spelers uit meer dan 240 landen The Elder Scrolls Online ervaren. Om verder te bouwen op onze huidige lokalisatie inspanningen, gaat Bethesda Spaans toevoegen aan de lijst met beschikbare talen voor alle ESO-spelers. Dit betekent dat alle in-game teksten en ondertitels worden vertaald naar het Spaans, inclusief alle eerdere, huidige en toekomstige updates van The Elder Scrolls Online. Spelers kunnen het Deadlands gamepack kopen via de in-game Crown Store en is inbegrepen voor iedereen die een ESO Plus abonnement heeft.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page