top of page
  • Foto van schrijverLeon

Lak je nagels in Xbox kleuren met OPI nagellak

Dat gamen voor jongens is en nagellak is voor meisjes is achterhaald, dus besloten Xbox en OPI de handen ineen te slaan en samen een vrolijk kleurenpalet met een mix van shimmers en crème lakken te introduceren. De collectie bestaat uit 12 kleuren met grappige game namen. Take your nails to the next level! Speel met de kleuren voor verschillende looks en een creatief nailart design.

READY, SET, PAINT

  • Choose your player(s): Kies één, twee of zoveel kleuren als je liefhebt. Pixel Dust, Racing for Pinks en Quest for Quartz plaatsen je in een winnende positie met glitter roze, felroze en shimmery mauve.

  • Pixelate your world met Suzi is My Avatar, Trading Paint en Heart and Con-soul; een mix van koraal, oranje en glinsterend rood.

  • Wanna play? Ga eens voor pastelgroen of dromerig mintgroen; The Pass is Always Greener en Sage Simulation.

  • Unlock een paarse wereld met You had Me at Halo, Can’t CTRL Me, N00berry en Achievement Unlocked.

Daarnaast kan je ook nog prijzen winnen. Post een foto van een Xbox controller met gelakte nagels met #opixbox en #notjustforboysorgirls op Instagram en maak kans op een customized OPI controller in een van de nieuwe nagellakkleuren en exclusieve OPI skins voor de Xbox games Forza Horizon en Halo Infinite 5.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page