top of page
  • Foto van schrijverLeon

Legende Alex Kidd keer terug in Miracle World

Merge Games en ontwikkelaar Jankenteam verwelkomen met veel plezier oude en nieuwe fans in het koninkrijk Radaxian, want Alex Kidd in Miracle World DX is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Xbox One en Xbox Series X|S. Ga met Alex op avontuur om het koninkrijk Radaxian te bevrijden van Janken the Great.

Naast alle originele content en levels, zorgt Alex Kidd in Miracle World DX ervoor dat Alex Kidd helemaal klaar is voor een nieuw generatie fans, met verbeterde graphics, verbeterde boss fight-systemen en verschillende speelmodi! Daarnaast zijn er extra levels toegevoegd die het verhaal uitbreiden en Alex Kidd in Miracle World een nieuwe dimensie geven.


Voor de DX-versie van Alex Kidd in Miracle World is een schat aan extra content aan de originele Master System-versie toegevoegd. Naast de Retro-modus die de nostalgie van de Master System-klassieker terugbrengt, kunnen spelers ook overschakelen naar een opnieuw gemaakte versie van de originele grafische stijl, of zich wagen in de nieuwe Boss Rush-modus die non-stop Rock Paper Scissors-actie biedt.

Andere updates voor Alex Kidd in Miracle World DX zorgen onder andere voor verbeterde gevechten, soepelere bewegingen en nieuwe menusystemen, waarmee de klassieker moderner dan ooit aanvoelt!


Kun jij het koninkrijk Radaxian in zijn oude glorie herstellen en afrekenen met de kwaadaardige Janken the Great, die elke burger van het koninkrijk in steen heeft veranderd? Maak je klaar om je Power Bracelet op te laden en het koninkrijk te redden!


Kenmerken

  • De legende is terug - Duik in een verbluffende, opnieuw vormgegeven versie van Alex Kidd in Miracle World met een geweldige nieuwe artstijl en een strakkere, meer vloeiende besturing.

  • Nieuwe modi – Naast het standaardspel zijn er ook nieuwe modi, zoals 'Classic Mode' en 'Boss Rush Mode'.

  • Nieuwe levels - Speel nieuwe levels die het verhaal van het origineel uitbreiden.

  • Alternatieve eindbaasgevechten – Gebruik nieuwe en verbeterde boss fight-mechanics die leiden tot meer intuïtieve gevechten.

  • Classic Mode - Ervaar het originele spel met de eindbaasgevechten, dialogen, levels en functies van de originele Master System-versie.

  • Nieuwe en geremasterde muziek - Een breed scala aan opnieuw gearrangeerde muziektracks en geremasterde tracks van het originele klassieke spel!Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page