• Leon

Lemnis Gate aangekondigd

Frontier Foundry heeft vandaag bevestigd dat Lemnis Gate, de baanbrekende, turn-based gevechtsstrategie-shooter met revolutionaire vierdimensionale gameplay, in de zomer van 2021 op Xbox Series X|S en Xbox One wordt uitgebracht.

Lemnis Gate is ontwikkeld door Ratloop Games Canada, in samenwerking met Frontier Developments 'visionaire gameslabel, Frontier Foundry, en dompelt de fijne kneepjes van schaken over in een bloedstollende 4D FPS. Daarin verstoren spelers het verleden om de toekomst te veranderen. De regels zijn simpel: versla tegenstanders in vijf rondes van 25 seconden. De twist is dat ze dezelfde 25 seconden zijn; herhaald. Binnenin voeren spelers om de beurt een actie uit, of ze nu vijanden neerschieten, doelen veroveren of doelen stelen. Nadat alle beurten zijn genomen, begint de volgende ronde.


Met dit ingenieuze tijdlusmechanisme kunnen spelers geleidelijk strategieën ontwikkelen, zowel online als lokaal, in zowel 1v1- als 2v2-wedstrijden. Naarmate meer agenten de strijd aangaan, neemt het potentieel voor creatieve sluwheid toe. Er zijn in totaal zeven agenten, die elk een eigen primair wapen en speciale vaardigheid meebrengen. Omdat elke medewerker vanaf het begin beschikbaar is, kunnen spelers meteen beginnen met het opstellen van strategieën. Deze subversieve en bekwame 4D FPS beloont niet-lineaire logica en abstract denken en daagt spelers uit om vooruit te plannen en het verleden te veranderen terwijl ze aan de overwinning werken.

Strategie is net zo belangrijk als vaardigheid in Lemnis Gate. Met de vrijheid om unieke spelplannen te bedenken en talloze manieren om ze uit te voeren, zijn geen twee wedstrijden ooit hetzelfde. Spelers zullen zorgvuldige observatie en vooruitdenken nodig hebben om deze originele ervaring onder de knie te krijgen, ontworpen om keer op keer te worden gespeeld.


Recente blogposts

Alles weergeven