top of page
  • Foto van schrijverJolina

Life is Strange: True Colors onthuld

Square Enix heeft vandaag de nieuwste Life is Strange titel onthuld en heeft er gelijk een releasedatum bij vermeld. Op 10 september komt Life is Strange: True Colors uit.

Life is Strange: True Colors draait om hoofdpersoon Alex, die haar broer Gabe opzoekt in het kleine dorpje Haven Springs, nadat ze hem jaren niet heeft gezien. Helaas gaat het al snel mis, als Gabe komt te overlijden.


Gelijk komt de vraag boven of het overlijden van Gabe wel een ongeluk was. Er zijn twijfels en daarom gaat Alex op onderzoek uit. In dat onderzoek komt haar speciale gave goed van pas. Alex kan namelijk de emotionele aura's van mensen voelen en daarnaast ook aanvoelen waarom ze deze emotie hebben. Dit helpt haar om te ontrafelen wat er nou echt gebeurd is bij het overlijden van Gabe.

Het belooft in ieder geval weer een intrigerende game te worden, zoals we ook al hebben mogen ervaren bij de andere Life is Strange games. Wat anders is bij Life is Strange: True Colors, is dat de game als één geheel pakket uit komt. Hierdoor hoeft je niet te wachten op de volgende episode.

Behalve een gloednieuwe Life is Strange titel, is er ook de Life is Strange - Remastered Collection aangekondigd, met daarin Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm. De games zijn visueel opgepoetst en voorzien van nieuwe animaties. De collectie komt uit in het najaar van 2021.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page