• Jolina

Logitech werkt aan handheld

Logitech gaat zich mengen in de wereld van de handhelds. Waar Nintendo en PlayStation behoorlijk veel succes hebben gemaakt met hun eigen handhelds, heeft Xbox er voor gekozen niet hetzelfde pad te volgen. Zij hebben zich vol op de cloud gaming markt gestort en krijgen nu gezelschap aan de hardware kant van Logitech.

Het apparaat van Logitech, dat eind dit jaar al op de markt moet komen, wordt dus geen directe concurrent van bijvoorbeeld de Steam Deck of Nintendo Switch. Logitech heeft wel al bevestigd dat het apparaat compatibel gaat met Xbox cloud gaming. Zo krijgen we als Xbox spelers dus toch een soort handheld voorgeschoteld. Op dit moment zijn er alleen apparaten op de markt waar je jouw smartphone aan moet koppelen, zoals de Razer Kishi, Nacon MG-X Pro en Stratus+ controller.


Meer informatie is helaas nog niet beschikbaar. Dit is best bijzonder omdat het einde van 2022 toch best rap in beeld komt nu. Logitech heeft behalve een statement dat ze ergens mee aan het werk zijn, nog geen officiële aankondiging gedaan. Wel is er een speciale website opgericht, waar je jezelf kunt aanmelden voor nieuwsberichten.

Recente blogposts

Alles weergeven