• Leon

Loop met Bethesda The Elder Scrolls Online door

Het zijn zeven opmerkelijke jaren geweest voor The Elder Scrolls Online, met ongeveer 600 uur aan quests, meer dan 25.000 vermakelijke NPC's en tot nu toe meer dan 18 miljoen spelers. The Elder Scrolls Online is de grootste Elder Scrolls-game tot nu toe, en het is de grootste RPG die ooit op een console is uitgebracht. Om de verbazingwekkende schaal van het spel te eren, dagen we de wereld uit om The Elder Scrolls Online te spelen.


Vanaf 22 juni tot en met 19 augustus zal dit nieuwe initiatief de grootte van The Elder Scrolls Online benadrukken, via een meermaandelijks media- en spelersevenement, waarvan de focus zal liggen op streaming en sociaal plezier. Vanaf het begin van het basisspel en eindigend met het onlangs uitgebrachte Blackwood hoofdstuk, gaan een team van spelers de wereld van ESO ervaren, en je kunt deelnemen aan de debuutstream op 22 juni op onze World Plays ESO-homepage.

Een paar weken na E3 en de lancering van ESO: Console Enhanced, gaat het avontuur van start tijdens een episch evenement van meer dan 350 uur dat bijna twee maanden duurt en elk hoofdstuk van ESO doorloopt. Dus hoe werkt iets van deze omvang?


In samenwerking met een selectie toegewijde spelers laten we van juni tot augustus de wondere wereld van ESO over de hele wereld op verschillende kanalen zien. Elk persoon in het ESO Stream Team krijgt een deel van de game om door te spelen, en verschillende leden zullen in de schijnwerpers worden gezet op Bethesda's Twitch-kanaal. Je kunt gezellig meedoen met coole in-game-activiteiten voor PvP, Dungeons en nog veel meer! Het wordt een leuk avontuur en je weet nooit welke speciale gasten er op een van onze streams kunnen verschijnen. Voor een volledige lijst van momenteel bevestigde streamers die deelnemen en om mee te volgen, zie de website hier.


We nodigen iedereen uit om getuige te zijn van elke stap van deze reis, door te gaan naar twitch.tv/Bethesda. Je kunt het spannende evenement ook volgen via de verschillende sociale mediakanalen van The Elder Scrolls Online. Tot binnenkort tijdens The World Plays ESO!


Recente blogposts

Alles weergeven