• Leon

Lord of the Rings: Gollum verschijnt in 2022

NACON en Daedalic Entertainment kondigen met plezier aan dat ze een overeenkomst hebben getekend voor de uitgave en distributie van de game The Lord of the Rings: Gollum. Deze game is in ontwikkeling voor Xbox-systemen en zal in 2022 verschijnen.


De twee bedrijven besloten hun krachten te bundelen om ervoor te zorgen dat de game zal voldoen aan de verwachtingen van The Lord of the Rings-fans en de kracht van de nieuwe generatie consoles optimaal zal benutten. Het universum zal getrouw gerepresenteerd worden dankzij de samenwerking met Middle-earth Enterprises, het bedrijf dat de licentierechten bezit van de door J.R.R. Tolkien geschreven boekenserie.


The Lord of the Rings: Gollum is een verhalende action-adventure. Onderneem een gevaarlijke reis als Gollum, op jacht naar het enige dat hem dierbaar is. Klim, spring en sluip je een weg voorbij gevaren of naar veiligere plekjes. Gollum is handig en sluw, maar wordt ook verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid. Het is aan jou om te beslissen of de duistere kant van Gollum de overhand krijgt, of dat er nog een sprankje redelijkheid overblijft in wat ooit Sméagol was.


Recente blogposts

Alles weergeven