top of page
  • Foto van schrijverLeon

Makers Felix the Reaper kondigen Vokabulantis aan

Vokabulantis is een handgemaakte stop-motion co-op platformgame-avonturenspel, waarin je speelt als Karla en / of Kurt. Het is gemaakt met een combinatie van technische en artistieke oplossingen in tegenstelling tot andere stop-motionfilms of game-ervaringen ervoor.

Karla en Kurt zitten vast op de kruising en proberen voor het eerst elkaars hand vast te houden. Nu zenuwachtig beseffen wat ze gaan doen. Als ze willen praten om de onhandigheid te verhelpen, gaan hun mond open en worden ze in Vokabulantis gekatapulteerd. Verloren in de wereld van de taal, die verscheurd is door hun onvermogen om te spreken, moeten ze nu Vokabulantis redden om hun opgewekte gevoelens voor elkaar te redden.


Hun ervaring van dat moment op de kruising wordt een epische tocht door de City of Noun, The Word Power Crystal mijnen van Afasia en over de zee van het gigantische Verbs Karbs en nog veel meer. Vechten tegen de Word Fürher en Grandma Marble - de twee oeroude krachten van taal, waarbij ze Numerica, Iago, The Colour Prince en nog veel meer ontmoeten.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page