top of page
  • Foto van schrijverJolina

Meer dan 500 uur aan content in Dying Light 2 [update]

Bijgewerkt op: 11 jan. 2022

Via het officiële Twitter account van Dying Light is een bijzondere statistiek gedeeld. Als je ambities hebt om de nieuwe game Dying Light 2, die op 4 februari aanstaande uitkomt, volledig uit te spelen, dan reserveer maar alvast wat tijd in je agenda. Dit gaat je namelijk meer dan 500 uur kosten. In diezelfde tijd loop je maar liefst van Warschau naar Madrid!

Omdat het tot behoorlijk wat discussie leidde om wat er precies binnen die 500 uur zou vallen en wat niet, is anderhalf uur na deze oorspronkelijke Tweet geverifieerd dat het gaat om het 100% voltooien van de game, inclusief alle main en side quests, alle mogelijke eindes en het onderzoeken van elk mogelijk plekje dat er in de game zit gestopt.


Update 11 januari:

Techland heeft inmiddels wat meer details gedeeld met de Dying Light community nadat er verwarring ontstond over de hoeveelheid uren die nodig zouden zijn om de game te voltooien. Inmiddels is duidelijk dat de main story ongeveer 20 uur lang is, de main story met alle side quest samen in ongeveer 80 uur te voltooien zijn en dat er meer dan 500 uur nodig zijn om "het spel maximaal te benutten met alle main en side quests, keuzes en eindes, elke plaats op de kaart te controleren, elke dialoog en elk verzamelobject te vinden."

Wij kijken er in ieder geval hals reikend naar uit op de redactie en hebben daarom de voorbereiding gestart door Dying Light nog eens aan te slingeren.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page