top of page
  • Foto van schrijverGlenn

Meer Design Lab personalisatie opties voor Elite Series 2 controller

Sinds Xbox afgelopen oktober een van de meest gevraagde wensen van hun fans heeft vervuld door de Xbox Elite Series 2 controller toe te voegen aan het Xbox Design Lab, hebben ze er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat ze je nog meer mogelijkheden kunnen bieden. Ze zijn verheugd aan te kondigen dat er nu nieuwe kleuren beschikbaar zijn, die nog meer manieren bieden om je eigen Xbox Elite Series 2 controller te maken.

Je kunt nu kiezen uit 16 hoofdkleuren voor de voor- en achterkant van de controller, 12 voor de ABXY-knoppen, 17 voor de paddles en de D-pad en 25 voor de rest van de controller. Ontdek intense kleuren zoals Garnet Red, Glacier Blue of Deep Pink, evenals meer discrete toevoegingen, zoals zwarte ABXY-knoppen, om miljarden combinaties te verkrijgen en hun meest geavanceerde controller aan te passen. Xbox Design Lab biedt ook aanpassingsopties die uniek zijn voor de Xbox Elite Series 2-controller, zoals de mogelijkheid om de kleur te veranderen van de ringen rond de thumbstick en de basis, of om triggers en D-Pad in metaalachtige tinten toe te voegen die de controller er premium uit laten zien.

Vind genoeg inspiratie op de Xbox Design Lab site. Blader gerust door de community galerij om inspiratie op te doen door creaties van verschillende ontwikkelstudio's en fans, of deel je eigen creaties. Met miljarden mogelijke combinaties kunnen ze niet wachten om te zien met welke ontwerpen de community in de nabije toekomst zal komen.

Ga naar de Xbox Design Lab site om je eigen Xbox Elite Series 2 controller te maken.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page