• Leon

Met awards overladen Lost Words: Beyond the Page beschikbaar

Lost Words: Beyond the Page is een sfeervol puzzelspel dat draait om het ontroerende verhaal van een jong meisje genaamd Izzy dat de ontberingen van het leven het hoofd biedt door het avontuur van je leven te creëren op de pagina's van haar dagboek.

Lost Words: Beyond the Page, geschreven door de beroemde schrijver Rhianna Pratchett (Mirror’s Edge, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider), is een boeiend avontuur verpakt in een overkoepelend en ontegensprekelijk ontroerend verhaal. De titel heeft tijdens zijn leven een schat aan prijzen gewonnen, waaronder 'Best Indie Game' bij Game Connection Paris, 'Excellence in Narrative' bij DevGAMM, 'Best Audio Design' van TIGA, 'Special Selection Indie Award' bij Reboot Develop en ' Best Story 'bij Game Connection USA.


In het spel zullen spelers interactie hebben met de woorden in Izzy's dagboek om uitdagende puzzels op te lossen en unieke platformsegmenten te bouwen om vooruitgang te boeken door een evoluerend en esthetisch wonderbaarlijk landschap. Terwijl spelers tussen de woorden op elke pagina springen, worden het nuttige stapstenen en methoden voor het oplossen van puzzels om elk nieuw hoofdstuk te ontgrendelen.Recente blogposts

Alles weergeven