top of page
  • Leon

Metro Exodus krijgt Next-Gen update

Deep Silver en 4A Games heeft bevestigd dat op 18 juni 2021 een gigantische GRATIS Gen 9 upgrade verschijnt voor Xbox Series X | S, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft.

De Gen 9-versie van Metro Exodus draait op 4K / 60FPS met volledige Ray Traced-belichting op Xbox Series X. De basisgame en DLC-uitbreidingen maken beide gebruik van onze baanbrekende Ray Traced Global Illumination (RTGI)-techniek en de Ray Traced Emissive Lighting-techniek die debuteerde in de originele release van Metro Exodus en de The Two Colonels-uitbreiding.

Op de next-gen consoles kunnen spelers profiteren van veel kortere laadtijden dankzij de SSD-opslagoptimalisatie van deze console. Daarnaast kunnen spelers genieten van 4K-texture packs en diverse platformspecifieke functies, waaronder ruimtelijke audio, controller-latentie-verbeteringen op Xbox.

Deze verbeteringen komen beschikbaar als gratis upgrade voor alle Gen 8-bezitters, of via de Metro Exodus Complete Edition – een nieuwe, fysieke editie voor nieuwe spelers die volop waar voor zijn geld biedt met niet alleen de basisgame maar ook de twee DLC-uitbreidingen: The Two Colonels en Sam’s Story.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page