top of page
  • Foto van schrijverLotte

Mijn Gamejaar 2021 - Lotte

Dag lieve kijkbuiskindertjes,


Normaal gesproken zijn mijn reviews (BIJNA) altijd erg lang. Iets wat ik best wel vaak te horen krijg. Dus daarom heb ik besloten om deze keer een snelle gamejaar overview te maken. Kort maar krachtig! Net als de meeste indie-games die ik speel.


10. Just Dance

Mijn Top 10 begint met Just Dance 2022. Omdat schudden met de billen in een mooi sexy pakje *kuch kuch* dat ik speciaal heb gekregen van Ubisoft, altijd leuk is.


9. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn DLC

Nostalgie, nostalgie... Soms is het iets waar je misselijk van wordt, maar soms is het prachtig. Het was voor mij zo'n 10 jaar geleden dat ik mij voor de laatste keer mocht bevinden in de prachtige wereld van Kingdoms of Amalur. En ja, wat was het fijn om de Fatesworn DLC te spelen.


8. Omno

Omno is zo'n game die je gaat spelen omdat je je graag wilt ontspannen en je vooral niet drukt wilt maken om irritante en vervelende vijanden. Niet dat ik veel stress ervaar hoor!


7. The artful escape

De kleurrijke wereld, het intrigerende verhaal, goede game-play en de lekkere muziek van The Artful Escape heeft een best diepe indruk gemaakt.


6. A Juggler’s Tale

A Juggler's Tale is een prachtige game die verteld wordt alsof het een poppenspel is. Dit brengt natuurlijk voordelen, maar ook nadelen met zich mee. Je zit immers vast aan touwtjes. De game lijkt op een sprookje... maar al snel kom je er achter dat het dus niet zo is.


5. Sir Lovelot

Hallo, hoe kun je het redden van damsels in distress nou niet leuk vinden?! Vooral als het wordt weergeven in een schattige, maar best pittige platformer, zoals dat is gedaan in Sir Lovelot.


4. Goetia

Goetia staat gegarandeerd voor een geweldige game ervaring, mits je niet bang bent voor geesten en je er van houdt om je hersenen te kraken. Ohja, en natuurlijk als je van point-and-click games houdt.


3. Onirike

Dromen zijn rare, maar mooie fenomenen. Je hebt kleine dromen, grote dromen. Sommige dromen zijn bedrog. Je hebt The American Dream en de 'I have a dream'. En je hebt natuurlijk de droom van Prieto. Een mannetje die zijn eigen krachten niet kent. Onirike, een game die echt ontzettend veel indruk heeft achter gelaten.


2. Hades

Hades is de eerste game die ik ooit heb beoordeeld met een 100/100 score. Een perfecte score voor, naar mijn mening, een perfecte game. Hades is een leuke game met lekkere duistere humor. Iets wat ik heel erg waardeer.


1. The binding of Isaac: Repentence

Okay, je zou denken dat de 100/100 van Hades er ook voor zou zorgen dat dit de hoogst beoordeelde game ooit was door mij. Maar nee, dat is dus niet zo. Dat is The Binding of Isaac: Repentence. Die had een score van 666/100. The Binding of Isaac is een game die in de afgelopen jaren het meest heb gespeeld. Deze DLC brengt nog meer items naar The Binding of Isaac. Dus nog meer plezier. En daarnaast... Mommy issue's blijven best leuk (en daddy issue's... Daarom vind ik Hades ook zo leuk).


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page