top of page
  • Foto van schrijverLotte

Mina & Michi - Review

Hallo lieve mensjes van het goede leven!


Nee, ik ben niet ziek; ondanks dat ik bijna altijd mijn reviews begin met lieve kijkbuiskindertjes. Afwisseling maakt het leven simpelweg wat plezieriger. Ondanks dat de triple A games zich een beetje verstoppen, regent het reviewcodes met indie games! Prima voor de afwisseling met het regenachtige weer buiten. Plus, dan heb je weer eens een keer wat nieuws te doen!

Mina & Michi is een top-down 2D game. Het gaat over een avontuur dat Mina samen met haar vriendje Michi beleefd. Het woord samen is absoluut het belangrijkste woord in deze zin. Aangezien zij SAMEN de wereld gaan ontdekken, vijanden gaan verslaan en puzzels moeten oplossen.

Het leuke aan Mina en Michi is dat je dus te maken hebt met twee personages die los van elkaar bestuurd moeten worden. Dus dit maakt het mogelijk om deze game met zijn tweeën te spelen. Alhoewel, als je koos-vriendeloos bent kun je het ook prima met me, myself en I spelen. Wanneer je de game in je eentje speelt zal het aan het begin wel een beetje onhandig zijn. Dit komt namelijk doordat je beide personages met één controller bestuurd.


Gelukkig is de opbouw van de game relatief rustig, dus je raakt vrij snel gewend aan de besturing. Ik moet wel eerlijk toegeven dat je Mina & Michi het best kunt samenspelen met een vriend of vriendin. Alleen is ook weer zo alleen!


Conclusie

Mina & Michi is een heerlijke indie game om eens een keertje tussendoor samen te spelen met een vriend, maar 't kan natuurlijk ook prima met me, myself and I. Ik heb in ieder geval heel erg veel plezier beleefd aan deze game!


Score: 75/100

Reviewcode is beschikbaar gesteld door de uitgever. Mina & Michi is te koop in de Store voor €4,99.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page