top of page
  • Foto van schrijverLeon

Mobiele game en nieuwe hero voor Apex Legends

Vandaag hebben EA en Respawn Entertainment een Apex Legends-video uitgebracht die het achtergrondverhaal van de nieuwste Legend Valkyrie vertelt: een reis die nauw verweven is met het Titanfall-universum en Titanfall's eigen Kuben Blisk. Met de restanten van haar vaders Northstar Titan schrijft Valkyrie haar eigen geschiedenis in de Apex Games.

Valkyrie, dochter van de beroemde Titan Pilot Viper, heeft wel de liefde voor vliegen, maar niet het plichtsbesef van haar vader geërfd. In de trailer zien we een verhitte discussie met Blisk, waarin hij met respect tegen “kleine Viper” (Valkyrie) spreekt en haar uitdaagt om beter te zijn.


Tevens is er bekend gemaakt dat Apex Legends naar mobile gaat komen. Later deze maand vindt de aftrap van de eerste regionale bètatests voor Apex Legends Mobile plaats, waarmee het team ervoor wil zorgen dat ze het landschap van het battle royale-genre wederom kunnen veranderen.

Apex Legends Mobile is een gloednieuwe versie van de revolutionaire battle royale-game, maar blijft trouw aan het origineel. De game is namelijk speciaal ontworpen voor touchscreens, met gestroomlijnde besturing en doordachte optimaliseringen die resulteren in de meest geavanceerde battle royale-gevechten op een telefoon tot dusver.


"De bètatests beginnen klein, met slechts een paar duizend spelers in India en de Filipijnen, maar we zijn van plan om het binnen afzienbare tijd uit te breiden naar meer regio's en meer spelers over de hele wereld", aldus Chad Grenier, Game Director bij Respawn. "Sommigen van jullie vragen zich misschien af wat dit betekent voor Apex Legends op PC en consoles. Kort gezegd moet het beste nog komen voor PC- en consolespelers. Vandaag hebben we met de onthulling van de Legend Valkyrie al een eerste glimp laten zien van een van de grootste updates die we ooit voor Apex Legends hebben uitgebracht en we kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat de volgende stap is."


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page