top of page
  • Foto van schrijverLeon

Nederlandse game We Were Here Forever toont zich in teaser trailer

De Nederlandse ontwikkelaar Total Mayhem Games toont in een teaser trailer wanneer wij ongeveer het vierde deel van de We Were Here serie: We Were Here Forever kunnen spelen. Hoewel je de games los van elkaar kan spelen, loopt er wel degelijk een rode draad door het verhaal. Al ruim 5.000.000 mensen hebben de co-op puzzel serie al ontdekt sinds de eerste We Were Here in 2017.

Spelers nemen de rol aan van Antarctische ontdekkingsreizigers die verstrikt raken in een mysterie rond het rijk van Castle Rock. Omdat ze meestal van elkaar gescheiden zijn, zullen spelers elk verschillende gebieden moeten verkennen, terwijl elke puzzel teamwork vereist om op te lossen. Asymmetrische puzzels geven elke partner andere informatie en dagen spelers uit om met elkaar te praten en erachter te komen welke informatie ze precies hebben en hoe dit tot een oplossing kan leiden. Jij en je partner hebben niets anders dan je verstand, een walkietalkie en alles wat je onderweg tegenkomt. Heb jij het in je om aan dit mysterieuze rijk te ontsnappen of zit je vast... voor altijd?


We Were Here Forever zal uitkomen op Xbox One en Xbox Series X|S. Gamers die ook een PC tot hun beschikking hebben kunnen zich aanmelden voor de gesloten beta op www.wewerehereforever.com.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page