• Leon

Nederlandse ontwikkelaar M2H komt met Crash Drive 3

Crash Drive is terug! Verken een kleurrijke open wereld, voer ongelooflijke stunts uit, pas je raceauto aan, neem deel aan een verscheidenheid aan leuke games, of doe gewoon een gok en op jacht naar geheimen.


Crash Drive 3 is multiplayer en multi-platform - speel alleen of met je vrienden op alle combinaties van apparaten. Gamers op pc, consoles en mobiele apparaten kunnen allemaal samen rijden in Crash Drive 3. De game zal op 8 juli uitkomen voor Xbox Series X|S en Xbox One.

Beleef belachelijk veel plezier in deze cross-platform multiplayer, free-roaming game! Bestuur Monstertrucks, tanks en meer gekke voertuigen in een enorme open wereld. Speel online of in volledig uitgeruste single-player. Level up, speel evenementen, verdien geld, ontgrendel nieuwe auto's en ontdek geheimen...


Terwijl spelers de vijf verschillende gebieden van de enorme open wereld verkennen, kunnen ze deelnemen aan competitieve evenementen waaraan iedereen in de game kan deelnemen. Of het nu een spelletje is van politie en overvallers, in een poging om de meeste landschappen met stunts, of het vernietigen van een gigantische strandbal, het wordt zeker een wilde tijd! Er zijn zelfs tankgevechten in de lucht om te ontdekken... en als je dat allemaal wilt negeren en gek wilt doen, is dat ook goed!

Nog beter, je kunt het allemaal met vrienden doen. Crash Drive 3 ondersteunt volledige cross-play op elk platform, van pc en consoles tot mobiel. Het maakt niet uit welk apparaat ze gebruiken, spring online en race met je vrienden. De gevarieerde wereld van Crash Drive 3 staat voor je open om te rijden waar je maar wilt. Maak je eigen weg.


Van verschroeiende woestijnen tot het bevroren noordpoolgebied en zelfs de maan, overal zit het vol met stunt mogelijkheden, decoratieve details en geheimen om te ontdekken. Hoe je ook speelt, of je nu meedoet evenementen of gewoon het verkennen en uitvoeren van de gekste stunts die je kunt, je verdient geld om te upgraden en ontgrendelt nieuwe ritten. Gebruik uw winst om funky antennes, kentekenplaten en meer te kopen. Als je het maximale niveau bereikt, kun je zelfs pronken met een massief gouden auto!


Recente blogposts

Alles weergeven