top of page
  • Foto van schrijverJolina

Next-gen upgrade en nieuwe held voor Marvel's Avengers

Vandaag maakte SQUARE ENIX LTD bekend dat Marvel’s Avengers op 18 maart 2021 verschijnt voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, samen met de tweede nieuwe speelbare held voor de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de ongeëvenaarde boogschutter met een onfeilbare precisie. Spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game bezitten, kunnen zonder extra kosten* upgraden naar de volledige next-gen-versie en hun save-game overzetten om hun voortgang te behouden.


Clint Barton versterk met zijn unieke talenten de selectie van de game als onderdeel van Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect, zonder extra kosten voor spelers die de game bezitten, op welk platform dan ook. Naast de nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

Over Marvel’s Avengers op PlayStation 5 & Xbox Series X|S De PlayStation 5- en Xbox Series X | S-versies van Marvel's Avengers bieden hogere framerates en verbeterde beelden in vergelijking met de huidige generatie consoles, met een resolutie tot 4K op PlayStation 5 en Xbox Series X en 1440p op Xbox Series S. De game maakt gebruik van de ingebouwde SSD van deze consoles voor aanzienlijk snellere laad- en streamingtijden en profiteert van hun grafische kracht en geheugen voor textures met een hogere resolutie, grotere drawing-afstanden voor high-res-modellen, verbeterde heldenacties en vernietiging, en andere verbeteringen die de volledige kracht van deze consoles benutten om gamers echt het gevoel te geven dat ze een superheld zijn.


Spelers die hun profielen en save-games overzetten naar next-gen-consoles, kunnen verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren. Bovendien wordt cross-gen-play ondersteund, zodat spelers met een PS5 ™ kunnen spelen met hun vrienden op PS4 ™ en Xbox Series X | S-spelers kunnen spelen met hun vrienden op Xbox One.

Over Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye– Future Imperfect Het verhaal van Future Imperfect is een vervolg op Taking AIM, het verhaal van Clint Bartons protégé Kate Bishop, en biedt een ultieme Super Hero-ervaring waar spelers zowel solo als met maximaal drie vrienden van kunnen genieten. Spelenderwijs komen spelers meer te weten over Hawkeyes zoektocht naar Nick Fury, de leider van SHIELD, in de hoop dat hij kan helpen om AIM te stoppen. In plaats daarvan ontdekt Hawkeye een gevaarlijk nieuw wapen dat werd gebouwd door Scientist Supreme Monica Rappaccini, een wapen dat het lot van de mensheid zou kunnen veranderen. Onderweg raakt Clint verwikkeld in een tijdreis-experiment dat hem laat reizen naar een toekomstige aarde die is vernietigd door kosmische krachten en wordt bewoond door Maestro, een oudere, verknipte versie van Hulk die even slim als sterk is.


De aanloop naar Future Imperfect begon met Marvel's Avengers Operation: Kate Bishop - Taking AIM, een uitbreiding die op 8 december 2020 werd gelanceerd. In Taking AIM dook Kate Bishop, meesterboogschutter en bekwame turnster, weer op, nadat haar onderzoek naar Nick Fury's verdwijning op A-Day ertoe leidde dat Hawkeye ook werd vermist. Terwijl ze het mysterie achter de plotselinge opkomst van de tijdvervormende Tachyon Rifts ontrafelde, ontdekte ze een gestoord nieuw plan van AIM, dat haar ertoe aanzette om opnieuw met de Avengers samen te werken.

Over Marvel’s Avengers Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers**, met elke held in je verzameling.


Het verhaal van Marvel’s Avengers wordt in de loop der tijd steeds verder uitgebreid met nieuwe verhalen, helden, schurken, soorten missies, regio’s, items en meer, zonder extra kosten voor alle bezitters van de basisgame. Deze verhalen brengen de hele verhalende wereld van Marvel’s Avengers steeds verder tot ontwikkeling, over een multi-jaren-pad, waarbij gloednieuwe missies beschikbaar komen voor alle verzamelde helden.


Marvel’s Avengers is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, pc en Stadia en heeft een PEGI-classificatie van 16 jaar.


*Gratis upgrade alleen beschikbaar van PlayStation 4 naar PlayStation 5, of van Xbox One naar Xbox Series X | S. Upgrade van PlayStation 4-discversie vereist PlayStation 5-console met disc drive. Upgrade van Xbox One-discversie vereist Xbox Series X-console.

**Internetverbinding vereist. De voorwaarden die je platform stelt om online multiplayer te kunnen spelen zijn van toepassing.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page