• Leon

Nieuw instapmodel headset van Xbox

Vandaag kun je nog een headset optie aan de lijst toevoegen. Xbox is verheugd om de Xbox Stereo Headset aan te kondigen, die vandaag beschikbaar is voor pre-order. Met de nieuwe Xbox Stereo Headset brengt Xbox alles wat je van Xbox producten verwacht, zoals prestaties, opvallende functies, kwaliteit en toegankelijkheid om meeslepende ervaringen te bieden op console, pc en mobiele apparaten.


Xbox wilt je ook meer waarde bieden aan de categorie headsets op instapniveau, zoals heldere microfoonprestaties, hoogwaardige oorkussens en een volumeregelaar op de rechteroorschelp.

Speel luid en duidelijk met de Xbox Stereo Headset die hifi Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone: X ruimtelijk geluid en kristalheldere chat in analoge audio ondersteunt (hiervoor zijn mogelijk extra aankopen of app-downloads vereist).

  • Het flexibele en lichte ontwerp met verstelbare hoofdband maakt gebruik van zachte demping om de druk gelijkmatig te verdelen.

  • Geniet van ultrazachte grote oorschelpen die zorgen voor een comfortabelere ervaring tijdens langdurige speelsessies.

  • Pas het volume aan of demp inkomende ruis snel met on-ear-bedieningselementen.

  • Compatibel met Xbox Series X|S, Xbox One en Windows-pc's met een 3,5 mm-aansluiting.

De Xbox Stereo Headset is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order bij de Microsoft Store en andere geselecteerde retailers voor € 59,99 en is vanaf 21 september verkrijgbaar.

Recente blogposts

Alles weergeven