• Leon

Nieuwe Dark Pictures Anthology game krijgt releasedatum

House of Ashes, de gloednieuwe game in The Dark Pictures Anthology, verschijnt op 22 oktober 2021 op Xbox One en Xbox Series X|S. Beleef momenten van spanning en terreur alleen in de modus voor één speler, met je vrienden via een online gedeeld verhaal voor twee spelers of met maximaal vijf spelers in de bankvriendelijke filmavondmodus.


Irak, 2003. In de schaduw van het Zagros-gebergte komt een militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het resulterende vuurgevecht veroorzaakt een aardbeving waarbij beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze protagonisten gevangen in een angstaanjagende onderwereld, waarin ze moeten navigeren om te ontsnappen, zich niet bewust dat iets ouds en kwaads is ontwaakt in de schaduw en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen.

De overlevenden worden geconfronteerd met gruwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen terwijl ze proberen te ontsnappen aan de angstaanjagende dreiging die ze hebben ontwaakt. Zullen ze prioriteit geven aan hun eigen overleving, of hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten tegen deze monsters uit de onderwereld?


The Dark Pictures Anthology: House of Ashes zal beschikbaar zijn in Standard- en Pazuzu-edities en zal ook worden opgenomen in de aankomende Triple Pack-bundel.

  • De Pazuzu-editie bevat het spel House of Ashes, de Pazuzu Edition box, een exclusieve onderwereld monster figurine (9x9x10cm), een metalen Eclipse-pin, exclusieve art print, stickers en toegang tot de pre-order bonus: Curator's Cut.

  • Het Triple Pack is een bundel met Man of Medan-, Little Hope- en House of Ashes-games. Het bevat ook een steelbook met 4 discs, een stoffen landkaart van Dark Pictures, 3 pins van The Dark Pictures en toegang tot de pre-orderbonus: Curator's Cut.

  • Pre-orderbonus: Day One-toegang tot The Curator's Cut, waarmee je toegang hebt tot voorheen niet-beschikbare scènes met verschillende speelbare personages en resultaten.

The Dark Pictures Anthology is een serie van stand-alone, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elke game staat los van elkaar en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast van personages.


Recente blogposts

Alles weergeven